De winnaar van de ontwerpwedstrijd van de Stichting Lokaal Fonds is gekend!

Van 10 april tot en met 15 mei 2017 schreef de Stichting Lokaal Fonds een ontwerpwedstrijd uit voor het ontwerpen van een logo. Vincent Brink, woonachtig te Mol, nam op 16 oktober zijn prijs in ontvangst.

De Stichting Lokaal Fonds werd op 3 juni 2016 boven de doopvont gehouden. De Stichting zal eeuwenlang projecten en activiteiten steunen in de gemeenten Dessel en Mol. De Stichting Lokaal Fonds heeft op dit moment geen logo. Daarom werd een ontwerpwedstrijd georganiseerd waaraan alle inwoners, verenigingen, organisaties en bedrijven uit de gemeenten Dessel en Mol konden deelnemen. Creatievelingen werden uitgedaagd een origineel en tijdloos ontwerp te maken dat het doel van het Lokaal Fond weerspiegelt en op één of andere manier verwijst naar de toekomstige berging van categorie A-afval.

Het winnende logo werd ontworpen door Vincent Brink. “Het beeldmerk is het klavertje vier. Het symboliseert geluk en verbondenheid, maar ook hoop en vertrouwen. Het patroon binnen de blaadjes symboliseert een constante dynamiek, de beweging zorgt voor een tijdloze uitstraling en geeft de verbondenheid aan tussen de gemeente Dessel, gemeente Mol, STORA en MONA. Het logo bestaat uit drie kleuren, blauw, groen en bruin. Bruin is de aardekleur, met een duidelijke link naar de bergingsinstallatie. Groen staat voor de natuurlijke groene omgeving, de Kempische bosomgeving, maar staat ook voor duurzaamheid. Blauw staat voor frisheid, lucht, water en bron,” aldus Vincent Brink.

Vanaf vandaag wordt het logo gebruikt in de huisstijl van de Stichting Lokaal Fonds.

Pagina delen: 

MONA Nieuwsbrief

Ontvang MONA updates via e-mail.

* E-mail
Naam
Postcode

Volg ons op Facebook

Contact

MONA vzw
Mols Overleg Nucleair Afval vzw

Markt 62 bus 3
2400 Mol (België)

T. +32 (0)14/31.33.87
F. +32 (0)14/31.33.67

info@monavzw.be

run